Kirkon on syytä olla mukana poliittisessa päätöksenteossa. Pappeja on nähty ennenkin politiikassa, mutta harvemmin Vihreissä. Kummallista. Vihreys ja kirkon arvot sopivat mitä parhaimmin yhteen.

Keskeistä Vihreiden ja kirkon arvoissa on taistelu ihmisen puolesta. Merimiespapin kokemuksella kirkko on minulle ensisijaisesti armon ja tasa-arvon yhteisö, Vihreiden kautta se näkyy myös yhteiskunnassa. Siksi olen ehdolla Turussa kuntavaaleissa kirkollisena vihreänä numerolla 447.

Tutustu tarkemmin vaaliteemoihini ja siihen, mitä olen aiemmin touhunnut!

Kari Kanala
 
13.4. AVIKAISEN LEIPOMO
Mitä sais olla?
Lue lisää...
 
6.4. KARI YOUTUBESSA
Katso Karin pätkät tuubista!
Lue lisää...
 
25.3. HOMOFOBIA ON SYNTIÄ
Homofobia on homoseksuaalisuutta kohtaan tunnettua pelkoa, vastenmielisyyttä tai homoseksuaaleihin kohdistuvaa syrjintää. Homofobia ei ole tyypillinen fobia lääketieteellisessä mielessä. Se on ennemminkin ennakkoluuloa, joka on sukua seksismille ja rasismille.
Lue lisää...
 
23.3. KANALA ON JOUKKUEPELIÄ
Suomen Palloliiton ja kirkon yhteiskampanja 90-luvulla kantoi nimeä ’Elämä on joukkuepeliä’. Sen tarkoituksena oli edistää seurakuntien ja jalkapalloseurojen yhteistyömuotoja. Palloliiton puolelta kampanjaa veti nuorisopäällikkö Simo Syrjävaara ja arkkipiispa John Vikström, joka on aikamoinen futishullu, toimi projektin tukijana.
Lue lisää...
 
20.3. KARI AASTA ÖÖHÖN
A – Arsenal; en luota ihmisiin, joilla ei ole (pienintäkään) intohimoa asioihin. Arsenalin takia lähdin töihin merimiespapiksi Lontooseen toteuttaakseni lapsuuden haaveen nähdä joukkue omalla Highburyllaan. Näin.
Lue lisää...