2_fb2_twitter2_youtube

Lähetä haaste!

Click on the image to change it

simpleForm2
haastakari

Työskennellessäni Kirkkohallituksessa seurakuntavaalien projektisihteerinä löin vetoa ottavani Kirkkohallituksen logotatuoinnin, jos vaalien äänestysprosentti ylittää 20 %. Tatuointia ei tullut, mutta ajatus vedoista eduskuntavaalien yhteydessä jäi elämään. Nyt sinulla on mahdollisuus haastaa minut vetoon valitsemassasi asiassa. Vastaan sinulle tällä sivulla!


22.3.2011

Haastan sinut Kari - mikäli pääset eduskuntaan - pitämään palavahenkisen käännytyspuheen eduskunnassa, jotta kehitysyhteistyömäärärahat vihdoin nousisivat YK:n vuosituhattavoitteiden mukaiselle 0,7% tasolle.
Antti Siukonen, pastorikylla

Kari vastaa:

"Tämä asia on lähellä sydäntäni... vastaan TOTTAKAI!"


2.4.2011

Mää haastaa teittin seuraavasti: Mikäli saat yli 2479 ääntä (Merikukka Forssiuksen v. 2007 äänimäärä) - juoksemaan kanssani Vantaan maratonin 09.10.2011, jotta fyysinen kuntosi kestää eduskunnan rankat täysistunnot.
Lasse Keskitalo, kaverikylla

Kari vastaa:

"Otan mielelläni vastaan tämän haasteen!"


2.4.2011

Haastan sinut - jos pääset kansanedustajaksi - pitämään henkevän puheen Karjalasta ja muilta alueilta 1939-1945 karkotettujen puolesta.
Anssi Rapo kylla

Kari vastaa:

"Keskustelimmekin jo vaalikonevastauksestani tukea Venäjän demokratisoitumispyrkimyksiä. Otan haasteen vastaan!"


10.4.2011

Haasteesi Karille Haastan sinut pitämään tunnustuksellisen uskonnonopetuksen puolia ja levittämää sanaa myös puolueessasi! "Haluan säilyttää nykyisen tilanteen: Uskonnonopetus meillä ei ole tunnustuksellista. Yleissivistävissä kouluissa tarjottava oman uskonnonopetus on yhteiskunnan tarpeista lähtevää kulttuuritaustaista ja tietoon perustuvaa. Uskonnonopetus tarjoaa keskeisiä avaintaitoja tämän päivän kansalaiselle. Oman uskonnon opetus on ehdottoman tärkeätä, siinä pidetään samalla myös muiden uskontojen puolta.
Laura kylla

Kari vastaa:

" Uskonnonopetus tukee yksilön kasvua ehjään minuuteen ja antaa suojan myös ääriajattelua vastaan. Kuten hyvä äidinkielen taito helpottaa vieraiden kielten opiskelua niin oman uskonnon tuntemus auttaa ymmärtämään muita uskontoja ja maailmankatsomuksia. Eli summa summarum: lupaan pitää oman uskonnonopetuksen puolta sekä eduskunnassa (jos sinne pääsen) että puolueessa."


12.4.2011

Haasteesi Karille Haastan sinut Kari istumaan Päivi Räsäsen kanssa kahvipöytään ja keskustelemaan konkreettisin esimerkein homojen ja lesbojen lasten suvaitsevaisuus/onnellisuus potentiaalista! Heitä nimittäin löytyy ja paljon! Vanhemmuus ei katso sukupuoli-identiteettiä vaan ainoastaan suurta sydäntä.
Taru Helpikylla

Kari vastaa:

"Ehdottomasti vihreää valoa! Vanhemmuus on ensisijaisesti huolenpitoa ja rakkautta, joka ei riipu sukupuolesta. Siitä on hyvä aloittaa pöytäpuhe Päivi Räsäsenkin kanssa."


13.4.2011

Haasteesi Karille Mikäli pääset eduskuntaan, haastan sinut osallistumaan Suomen Partiolaisten Helvi Sipilä -seminaariin keväällä 2012. Seminaarin teemoina nuoret, partio ja yhteiskunta. Tervetuloa!
Laura Kajala, opiskelija ja partiolainenkylla

Kari vastaa:

"Osallistun ehdottomasti, arvostan partiota. Aikanaan olin itsekin Halsuan Suohaukkojen varapuheenjohtaja."