2_fb2_twitter2_youtube

Sano Karista!

Click on the image to change it

simpleForm2
karistasanottua

"Silloin kun minä olin nuori..." ei kuulu Karin tuottamiin lauseisiin. Ei sillä, etteikö elämänkokemusta ja tarinoita olisi kertynyt riittämiin. Kari vain elää tätä päivää, ei eilistä. Itse asiassa ajatus kurkottaa usein huomisen puolelle.

Pari vuotta sitten ohjasin Karin kanssa kansainvälistä rippikoulua. Ripari on kuin elämä pienoiskoossa ja sen jakaminen kertoo kollegasta paljon. Kestävänä moniottelijana, viisaana asiantuntijana, intohimoisena oppijana ja luovana ratkaisujen etsijänä itsensä sataprosenttisesti likoon laittava Kari teki kokemuksesta unohtumattoman meille kaikille 70 mukana olleelle.

Kaksi asiaa nousee yli muiden: kun yksi idea tuli tiensä päähän, oli Karilla jo kolme seuraavaa toteutusvaihtoehtoa huulilla. Ja kun nuoret kertoivat mielipiteitään ja kokemuksiaan, ei mistään tiedosta tai pakettiratkaisusta ei ollut sen voittajaksi.

Kari on nuorten elämää ja maailmaa kuuleva vaikuttaja, joka jättää ihmiseen toivon ja luottamuksen jäljen. "Millaista on nyt, kun sinä olet nuori? Miten voin auttaa", hän kysyy.

Kaisa Aitlahti, pastori

 

 

'Lapsena mun esikuva oli Pieni merenneito. Nykyään se on Kari Kanala. Molemmat edustavat mulle tärkeitä arvoja: rakkautta ihmisiä ja luontoa kohtaan, rohkeutta, uteliaisuutta, elämäniloa, oikeudenmukaisuutta, vakaata uskoa omiin arvoihin, humoristista otetta elämään sekä pilkettä silmäkulmassa... Ihailun kohteet vaihtuvat vuosien myötä Disney-prinsessoista karvaisiin miehiin, mutta peruste pysyy samana. Jostain syystä nämä ihmiset eivät näe vikoja - he näkevät ratkaisuja.'

Amanda Kaura, lukiolainen

 

 

'Ystävälläni Kari Kanalalla on harvinainen tyyli tehdä päätöksiä: Ne ovat aina moraalisesti oikeita. Tällainen elementti Arkadianmäelle, kyllä. Olen myös henkilökohtaisesti kokenut hänen valtavan jeesaamistahtonsa. Jos Karilta kysyy apua keissiin kuin keissiin, selitykset unohtuvat ja mies raivaa kalenteristaan tilaa. Ei pakolla, vaan aidolla ilolla. Kari on suurten tunteiden mies, mutta hän ei ole niiden vietävissä. Hänessä on sekä sutta että johtajalammasta. Kari tuo voimallisesti julki kantansa havaitsemiinsa epäkohtiin, sanoja ja tekoja säästelemättä. Toisaalta hänen kykynsä olla tarvittaessa nöyrä kuuntelija, vierelläkulkija, on pysäyttävää. Tasa-arvo ei ole Karille klisee tai fraasi.. Hän elää siinä. Jaamme Karin kanssa saman kristillisen vakaumuksen, jonka seuraajia on kehoitettu olemaan tulisieluisia ja palavia, penseitä ja laimeita kun riittää. Karin flekka palaa kirkkaasti mitä sopivammalla säästöliekillä. Jatkuva lämpö ei saa aikaan loppuunpaloa. Kari, mennäänhän taas joskus äijämeiningillä katsomaan Coldplayn keikkaa Tukholmaan?'

Mikko Saari, Nuorisotyönohjaaja & toimittaja, Helsinki

 

 

"Kun asiat pitää viedä maaliin, Kari yhdistää sekunnissa toisiinsa briljantit ideat ja ihmiset. Kanalalla on poikkeuksellinen stressinsietokyky ja edustuksellisuus tiukoissa tilanteissa. Kirkon homokriisissä median ristitulessa ollut Kanala pärjää viestintäkriiseissä ja kykenee säilyttämään edustamansa asian kasvot. Karissa on ainutlaatuinen näky ja uudenlaiset ideat siitä, miten kaksi voimakasta koneistoa - kirkko ja politiikka - voivat saada toisistaan synergiaa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden aikaansaamiseksi."

Helena Hulkko, seurakuntavaalien viestintää Karin projektissa tehnyt viestintäammattilainen

 

 

"Kari Kanala - visionääri Jumalan armosta, oman tien kulkija, tekee työtä intohimoisesti ja täysillä ihmisen ja elämän puolesta, futari ja joukkuepelin ymmärtäjä, yhteisöllisyyden rakentaja, Karin tekemisissä sana tulee lihaksi, kaveri jonka elämään ja tekemisiin pätee vanha sanonta: Herra pitää hulluistaan huolen."

Ari Tammi, Kehitysjohtaja

 

 

"Kari Kanala ex-mieheni, hassua siitä on jo niin aikaa että moinen tituleeraus tuntuu vieraalta, mutta niinhän se on. Ja niinhän se on että: Only the dead fish follow the stream. Tai ainakin tulisi olla -eikö?
mainiota elämää Kari "

Nina

 

 

"En tiedä mitä voimia hän käytti voittaessaan minut minigolfissa. Minun voittoni oli tuon aamupäivän hyvä seura." "

Ufo Mustonen

 

 

" Itämeri on idän kivikkoja, jotka kätkevät alleen satumaisen hiekan.
Itämeri on saaristomeren aristokraattisen jylhää maisemaa, jota koristaa purjeiden valkea vana.

Kari vihki meidät onnelliseen avioliittoon kuulaana syyskuun päivänä juuri Itämeren rannalla.
Muistojeni Itämerta siis määrittää myös Kari, sekä teoillaan että olemuksellaan.

Kari on voimakas ja heikko. Kari on valoisa ja pimeä. Kari on INHIMILLINEN ihminen!
Kari on impulsiivinen, toimelias, luotettava ja ihana ystävä.

Kari on kuin muistojeni Itämeri.
"

Charlotta Jatkola, Porvoo

 

 

"Äänestäisin Karia jos voisin. Siis jos en äänestäisi vaimoani Niina Repoa joka on saman puolueen ehdokas. Kari on valoisa ihminen, keskusteleva ja erityisen kiinnostunut asioista. Kari osaa myös kuunnella ja pelata jalkapalloa. Karin kanssa juoksemme Elixiassa kuolemaa karkuun."

Mikko Kouki

 

 

"Kari ei ole pelkästään Jeesuksen näköinen mies, vaan hänellä on myös Jeesuksen teot. Karilla on erityinen kyky asettua toisen ihmisen asemaan ja vaatia muita tekemään samoin. Kari on puheissaan räväkkä, mutta teoissaan lempeä ja oikeudenmukainen. Hän omaa poikkeuksellisen laajan yleissivistyksen, enkä usko Vihreiden kansanedustajaehdokkaista kenekään päihittävän häntä Trivial Pursuit -pelissä. Harva kansanedustajaehdokas on matkustanut maailman ympäri, lukenut Raamatun neljästi ja juossut Cooperin testissä lähes 3500 metriä. Kari rakastaa totuutta ja vihaa ahneudesta ja epäaitoudesta nousevaa penseyttä. Hän uskaltaa myöntää virheensä ja kuuntelee ihmisiä herkällä korvalla. Mikään inhimillinen ei ole Karille vierasta, ja juuri sen vuoksi Karin kaltainen totuutta silmiin katsova nykypäivän saarnamies tarvitaan Arkadianmäelle. "

Mikko Salmi, Mediapastori, toimittaja

 

 

"Karin kanssa on virkistävää väitellä päivänpolttavista asioista. Paitsi jalkapallosta ja bändeistä: niistä hän tietää liikaa..."

Jaakko Heinonen, ravintoloitsija

 

 

"HÄPEILEMÄTÖN JA TOSI TODISTUS YSTÄVÄSTÄNI KARI KANALASTA Kari on tosi. Tottakai hän lankeaa turhamaisuuden syntiin, jopa rakastaa parrasvalojen loistetta. Siksikin hänestä on poliitikoksi. Normipoliitikosta Karin kuitenkin erottaa se, että Kari on tosi. Älykkyys, jota Karilla on auttaa pureutumisessa olennaiseen. Myös sosiaalinen lahjakkuus, nälkä aitoon ajatustenvaihtoon ovat Karin vahvuuksia. Ja sanoinko jo: Kun oikeudenmukaisuuden tajua ja kykyä myötätuntoon on jaettu, ystäväni Kari Kanala on ollut paikalla."

Petri Lehtinen, teatteriohjaaja, kuvataiteilija, kirjoittaja, Helsinki

 

 

"Olen tuntenut Karin joitakin vuosia. Hänen hengessään huomasi heti Uudenmaan vaalipiirin keväisten vaahteroiden vivahteikkaan vihreyden. Syksymmälläkään väri ei vaihdu, eikä mies putoa puusta."

Lassi Rajamäki, pastori, Turku

 

 

"Vuonna 2011 monet katsovat kirkkoa peläten muodon voittavan sisällön.
He eivät ole tavanneet Kari Kanalaa.

Kari on hienostunein ja laajakatseisin inhimillisyyden kirkonmies.
Hän on ottanut minut ja perheeni vastaan Arsenal-huivi kaulassaan juuri sellaisina kuin olemme.

Jos kristillinen puolue harjoittaisi samanlaista lähimmäisenrakkauteen perustuvaa lohtua tarjoavaa kristillisyyttä, harkitsisin loikkausta."

Martti Wallasvaara, Turun vihreän valtuustoryhmän varapuheenjohtaja, eduskuntavaaliehdokas.

 

 

"Karin loistava ihmistuntemus, avoimuus ja taito tehdä aidosti hyvää tekevät hänestä loistavan ehdokkaan, jota uskallan lämpimästi suositella kaikille! "

Valtteri Roiha

 

 

"Kari osaa kielillä puhumisen.
Mutta mitä se tarkoittaa? Karin puheestahan saa selvää. Ei Kari tarvitse tulkkeja.
Karin kyky puhua kielillä eroaa perinteikkäästä taitolajista. Kari pystyy välittämään kristillisiä arvoja puhumalla universaalia kieltä. Ja Kari pystyy välittämään universaaleja arvoja puhumalla kristillistä kieltä. Molempia taitoja tarvitaan. Vaikka kristilliset arvot ja universaalit arvot olisivat jokseenkin samanlaisia, me ihmiset olemme erilaisia. Jotkut ymmärtävät vain kristillistä kieltä. Toiset ymmärtävät vain universaalia kieltä. Kari osaa niistä kumpaakin. Ihmeellinen mies!"

Juha Räikkä, Käytännöllisen filosofian yliopistonlehtori ja eettinen rationalisti

 

 

""Se, minkä Kari tekee, hän tekee täysillä ja tunteella. Parasta hänessä onkin hänen luova energisyytensä ja vilpitön tahtonsa tehdä hyvää. Karin innostus on tarttuvaa ja mukaansatempaavaa, hänen ajattelunsa on luovaa ja nopeaa ja hänen sisunsa on melkoinen - hän ei helposta lannistu. Olen nähnyt monesti, miten se mihin Kari täysillä pyrkii, myös toteutuu. Olen vakuuttunut, että nämä ominaisuudet olisivat Karin valtteja myös kansanedustajana. Kari ei jäisi passiiviseksi seinäkukkaseksi, vaan edustaisi äänestäjiään täysillä ja tunteella, luovasti ja sisukkaasti."

Heli Pruuki, Johtava perheneuvoja, TT

 

 

'Kari on pussylover nro 1 - katsokaa nyt näitä kuvia ja karin tyylivoimaa. kari veti 34 euron hintaisen valmennuskurssin v. 1993, jonka avulla pääsin sisään yliopistoon - pedagoginen päämemnetelmä oli innostava miellyttävyys. siitä asti olen ollut karin ihailija. soita 09 2340 6167, jos tarvitset lisävakuutusta, vedän mielelläni todistuspuheenvuoron.'

Teemu Laajasalo

 

 

'Olen oppinut tuntemaan Karin miehenä, joka pitää sanansa. Se on paljon se!'

Haka Kekäläinen, metallipastori