Kari Kanala

ihminen, mies ja pappi

Elämän kolme intohimoa

Jalkapallo, Jeesus ja juusto

Kari Kanala on ihminen, mies ja pappi, tässä järjestyksessä. Ensisijaisesti hän on isä, sillä se on kaikkein merkityksellisintä.

Hän on myös naimisissa oleva mies, joka elää ja hengittää jalkapalloa, kirkkaimpana tähtenään Arsenalia. Jalkapallo on Karille tapa hahmottaa maailmaa. Kirkon edustajana hän kuvailee itseään joukkuepelaajaksi, joka tasapainoilee 10-paikan vapaassa roolissa.

Kari on kioskikauppiaan poika. Tästä roolista on tarttunut elämän matkaan erityisesti kaksi asiaa. Kysymys "mitä saisi olla" ja lupaus "meidän kaupalta asiat eivät mene eteenpäin". Toisin sanoen palvelualttius ja luottamuksellisuus – niitä Kari kantaa mukanaan joka päivä.

Kari on myös mies, joka on yrittänyt elämäntaparemonttia useampaan kertaan, vaihtelevin tuloksin. Karin intohimolla, juustolla, saattaa olla osuutensa tuloksien vaihtelevuudessa.

Yhdistelmä rosoa, kepeyttä ja syvyyttä. Sellainen on Kari Kanala.

Ota yhteyttä ›

Luotan intohimoon. ihmiset, joilla on intohimoa, vetävät välillä överiksi. Sellainen ihminen ei laskelmoi.

Rakkaus, toivo, usko

"Suurin niistä on itsellenikin rakkaus. Rakkaus ei ole aina helppoa, mutta välttämätöntä. Vinkkini minulle ja sinulle on, että elämässä ei ole kyse vuosipäivien juhlimisesta. Tärkeää on se, miten maanantaita vietetään. 

Niin rakkaudessa kuin muutoinkin elämässä on hyvä muistaa, että maailmassa ja asioilla on myös harmaan sävyjä. Maailmaa pitää muuttaa, status quo ei toimi. Sen vuoksi haluan välillä ravisuttaa, mutta samaan aikaan tavoitteeni on sovittaa ja rakentaa siltoja.

Rippipappini Risto Seppälä sanoi viimeistä kertaa kohdatassamme, että seuraavaksi nähdään varmaan taivaassa. Hän kuitenkin lisäsi loppuun, että nähdään, jos sinä pääset sinne, hän pääsee varmasti. Tästä haluan pitää kiinni: kaikessa surumielisessäkin voi olla ripaus huumoria mukana."

Ota yhteyttä ›
Haluatko Karin

puhujaksi »

Media ja muut

yhteistyöt »

Kuuntele Karia

podcasteissa »

Rakkaus on halkeama helvetin muurissa.