Media ja yhteistyöt

Kari Kanala on tuttu kasvo mediassa

Rohkeus on alue, jolle Kari Kanala haluaa mennä. Itsensä haastaminen on miehelle tärkeää ja se on saanut hänet lähtemään erilaisiin tuotantoihin.

Kari on ollut viime vuosina tuttu näky erilaisissa tv-ohjelmissa. Hänen televisioesiintymistensä ansioluetteloon on kirjattu muun muassa asiantuntijan rooli Ensitreffit alttarilla -sarjassa, viihdeohjelma Posse, Tanssii tähtien kanssa, Masked Singer ja Olet mitä syöt.

Myös sosiaalisen median kanavat pysyvät hyppysissä, Instagramista Twitteriin. Jälkimmäinen on Karille tärkeä työkalu ja viestintäväline.

"Olen todella aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, ehkä liiankin. Papin kaulukseen en lupaa minkään tahon logoa, mutta muille yhteistyökuvioille olen avoin."

Kari televisioruuduissa ja radioaalloilla

Miten päädyit radioon?

"Pääsin kokeilemaan radiojuontajan työtä Radio Novan iltapäivässä. Pidin siitä! Radio oli minun juttuni.

Tykkään radiosta, koska se jättää eniten tilaa seuraajalleen. Esimerkiksi tv:n katselijalla on huomattavasti vähemmän kuviteltavaa. Radion tekeminen on liveä, mikä on hyvä juttu. Se, mitä tapahtuu hetkessä, on tärkeää."

Mikä tv-tuotannoissa houkuttaa?

"Olen kiinnostunut monenlaisista jutuista. Elämä on lyhyt ja haluan laittaa itseni likoon. Tv on osaltaan mahdollistanut sen ja pakottanut epämukavuusalueelle."

Ensitreffit alttarilla teki Karin tutuksi suurelle yleisölle

"Kari, meillä olisi parisuhdeohjelma, jossa olisi käyttöä papille. Lähdetkö mukaan?"

Näin kaikki kärjistetysti alkoi keväällä 2014. Kari kiinnostui sen verran, että lähti tuotantoyhtiön pakeille Helsinkiin. Vierailun jälkeen hän sai Tanskan pilottivuoden katsottavakseen. Mies katseli jaksoja viikon verran ja kiinnostui ohjelman teosta yhä enemmän. Kun vaimokaan ei asettunut poikkiteloin idean tielle, päätös oli tehty. 

"Oli tosi hyvä juttu, että lähdin mukaan. Ohjelmaa tehdessä nautin erityisesti keskusteluista ja yhteistyöstä muiden asiantuntijoiden kanssa. Olen kiitollinen rohkeille sinkuille – ilman heitä ei olisi hienoa sarjaa. Ensitreffit alttarilla on merkityksellinen ohjelma, sillä se nostaa esiin keskeisen asian: mitä me etsimme, kun etsimme elämämme rakkautta."

Kumppani on peili, jonka kautta näemme itsemme. Samalla hän on myös ikkuna, jonka kautta näemme ulos.