Podcastit

Kari Kanala on podcast-maailman konkari

Uhrien ääni, Pettävällä jäällä, jalkapallon EM- ja MM-kisojen ympärille rakennetut futispodcastit – Karin ääni ja ajatukset ovat tuttuja jo useista podcasteista.

Kari Kanala on yhdistelmä rosoa, kepeyttä ja syvyyttä, huumoria ja asiaa. Podcasteissa Kari taipuu sekä juontajan että toimittajan roolin eri aiheiden ympärillä. Lisäksi Karia on kuultu useiden podcastien vieraana.

"Nautin podcastien tekemisestä, sillä ne jättävät tilaa kuulijalle. Podcastin aihe on se koukku, joka vetää, mutta sisältö voi tarjota enemmän kuin arvaisikaan."

Vietä hetki Karin seurassa podcast-aalloilla

Uhrien ääni -podcast

Uhrien ääni -podcastissa framille nostetaan se ihmisjoukko, joka jää rikoksista uutisoidessa usein piiloon. Sarjan jaksoissa kuullaan tositarinoita uhreilta ja heidän omaisiltaan. Kari juontaa podcastia vieraanaan kriminologi ja psykologi Sari Somppi.

Kuuntele Storytelissä ›

Pettävällä jäällä -podcast

Tässä podcastissa Kari Kanala sukeltaa ratkaisukeskeisen terapeutin Hanna Myllymaan kanssa pettämisen kokeneiden vieraiden tarinoihin. Sarjassa syvennytään pettämisen kipukohtiin, tarjotaan ymmärrystä ja kuullaan aiheen asiantuntijoita.

Kuuntele Podimossa ›

Kari Kanala eurofutiksen jäljillä

Kari Kanala on kyltymätön jalkapalloromantikko. Tässä podcastissa Kari etsii kuningaslajin sielua ja tekee tutkimusmatkan eurooppalaiseen jalkapalloon. Jaksot lähtevät liikkeelle futisväitteistä, joita ruoditaan eri näkökulmista aiheen asiantuntijoiden kanssa.

Kuuntele Yle Areenassa ›

Kari Kanala maailman futiksen jäljillä

Jalkapallon MM-kisat veivät Karin mukanaan jo nuorena poikana. Maailman futiksen jäljillä -podcastissa Kari tutkailee jalkapallon merkitystä eri yhteiskunnissa ja kulttuureissa. Miehen seurana on vuoden 2022 MM-kisojen osallistujamaiden futiksen parhaita asiantuntijoita.

Kuuntele Yle Areenassa ›

Kysymykset ovat elämässä paljon tärkeämpiä kuin vastaukset. Ne vievät eteenpäin.